BUSREIS Vlaanderen Wandelt – zondag 26 april 2020.
 
Voor de editie 2020 koos Wandelsport Vlaanderen vzw voor Asse & Koksijde-Oostduinkerke als uitvalsbasis. Asse, verrassende en veelzijdige gemeente aan de rand van de Brusselse groene gordel en Koksijde-Oostduinkerke van vissersdorp tot badplaats, hebben genoeg troeven in huis om Vlaanderen Wandelt tot een succesrijk wandelevenement te laten uitgroeien. Maar Vlaanderen Wandelt is veel meer dan een gewone wandeling. De organisaties pakken eveneens uit met extra beleving en straffe animatie.

Ons bestuur heeft beslist om een busreis te organiseren naar Asse. Asse vormt de poort tot enerzijds het Pajottenland met zijn prachtige vergezichten en anderzijds de Brabantse kouters met zijn open velden. Beide maken deel uit van de Groene Gordel. De diverse wandelomlopen laten je genieten van kastelen en kapelletjes en prachtige hoeves. Asse ligt in de Zennevallei, waar de wilde gisten, de wort tot Lambiek omtoveren. Een wandeling met voor elk wat wils in een Breughels landschap.

De clubs die vooraf inschrijven, genieten bij aankomst eerst van een tasje koffie met een koffiekoek. Dus voor uw 10 eurootjes heb je: je busreis, je inschrijving en koffie met koek.

De plaatsen zijn beperkt: dus tijdig inschrijven is de boodschap. Dit kan op onze Nieuwjaarstocht op 05/01/2020 in De Pinte of via overschrijving op rekening BE04 6528 0197 1531 met vermelding ‘ASSE’ en dit ten laatste tot 15 maart 2020.

Omdat die zondag de actie ‘Levensloop’ doorgaat aan de Watersportbaan zal er maar één opstapplaats zijn: het dienstencentrum in de Braemkasteelstraat te Gentbrugge. Vertrek om 8:00 uur. Parkeren kan aan de sporthal Driebeek.

De afstanden: 3 – 5 – 8 – 12 – 14 – 21 – 25 – 30 – 35 - 42 KM.
Stacks Image 5
Stacks Image 7